HidroConstruct

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Instalarea membranei

Avantajele membranei

    Bazinele de acumulare cu geomembrană pot avea diverse funcții: stocarea apei pentru irigare, creșterea peștilor, rezervoare antiincendiu, rezervoare deșeuri zootehnice sau gunoiști, iazuri decorative ect.

    În ultimii ani sunt utilizate pe scară largă de către agricultori, deoarece, chiar dacă investiția inițială este mare, aceasta se răscumpără prin cantitățile și calitățile producției obținute în primii 3-4 ani.

 • Rezistenta si stabilitate indelungata la actiunea agentilor chimici si biologici;
 • Rezistenta la imbatranire si la actiunea UV;
 • Durata de viață peste 30 ani;
 • Material flexibil ce poate fi croit si imbinat incat sa se așeze perfect;
 • Usurinta testării etanseitatii membranei si a îmbinărilor sudate;
 • Timpul scurt de instalare.

Instalarea și sudarea membranei

    Bazinele de acumulare le construim prin două metode, în dependență de volumul de lucrări. Dacă volumul este mic, se utiliează excavator, autobasculante și buldozer, iar dacă volumul este mai mare, se utilizează autoscreperele MoAz și buldozere.

    Geomembrana, în cazul nostru, este sudată cu utilaje profesionale Leister, astfel, garantând o sudură continuă la o temperatură constantă. Sudura poate fi verificată sub presiune în șantier.

Prin ce ne diferențiem?

 • Portofoliu vast de peste 100 proiecte finalizate

 • Toate proiectele sunt funcționale și în ziua de azi

 • Toți clienții noștri sunt mulțumiți de rezultat

 • Lucrăm cu utilaje specializată

 • Dispunem de ingineri hidrotehnici

 • Folosim doar materiale de origine europeană

Întrebări frecvente.

    Compania noastră oferă garanții de la 5 până la 50 ani, în dependență de serviciul solicitat și produsele folosite pentru executarea acestuia. 

  Specialiștii noștri, utilajele folosite și experiența din spate, vor face ca proiectul Dvs. să devină realitate, depășindu-vă așteptările.

  Deoarece utilajul utilizat este la fel de important ca inginerul care le ghidează, întru atingerea unui rezultat ideal, noi utilizăm doar utilaje marca elvețiană Leister.

  Prețul mediu al unui utilaj este între 500-11000 euro, iar noi utilizăm 4 astfel de utilaje, în dependență de proiect și materialul sudat.

  Mare atenție la utilajele chinezești, în urma cărora, indiferent de material, puteți rămâne cu fisuri la conecțiunea membranelor, respectiv o risipă de material și muncă în zadar.

  Prețul serviciilor se stabilește conform calculelor volumelor de materiale utilizate la cererea beneficiarului. 

   Putem instala diferite grosimi de izolare termică, diferite grosimi de membrane și diferite grosimi de beton. Doar după stabilirea acestor criterii, putem face o ofertă exactă. 

    PVC sau TPO, ambele  materiale sunt o opțiune mai ieftină față de acoperișurile în pantă pentru majoritatea proiectelor de acoperișuri plate.

   Atunci când decideți între cele două materiale, există câteva considerente care pot ajuta la determinarea care este cel mai potrivit pentru proiect, cum ar fi:          TPO este mai ieftin decât PVC pe metru pătrat de material. Cu toate acestea, cantitatea de muncă în timpul instalării este aproximativ egală pentru ambele materiale, dacă nu puțin mai intensă pentru TPO. PVC-ul poate fi mai ușor de instalat datorită flexibilității sale mai mari. 

    Unele dintre lucrurile pe care trebuie să le căutați la un furnizor sunt o experiență vastă în industrie, produse de înaltă calitate și o politică clară de garanție.

    Membranele de acoperiș TPO și PVC asigură ambele suprafețe reflectorizante care reduc penetrarea radiațiilor UV și facilitează o eficiență energetică mare. Prin utilizarea membranelor TPO și PVC mai netede, sistemul de acoperiș este, de asemenea, mai bine protejat de murdăria și depunerile de resturi, ceea ce poate reduce proprietățile reflectorizante ale membranei. Toți producătorii importanți de membrane TPO și PVC respectă cele mai stricte coduri energetice. 

    În teorie, acoperișurile TPO ar trebui să fie mai durabile, deoarece nu conțin plastifianți. Cu toate acestea, multe acoperișuri din PVC au rezistat zeci de ani de uzură fără defecțiuni.

   Ambele materiale sunt potrivite pentru utilizare în proiecte de acoperișuri industriale, comerciale sau locative. Cu toate acestea, atunci când alegeți între cele două, este esențial să înțelegeți avantajele și dezavantajele unice ale fiecărui material.

   Echipa noastră are abilitățile și experiența necesară pentru a instala acoperișuri de la 80 la 1.000.000 de metri pătrați. 

Proiectele companiei
Proiectele companiei

Vezi portofoliul nostru!

Bazin acumulator de apă cu volumul de 24.000 m3- Purcari Winery

Bazin acumulator de apă cu volumul de 24.000 m3- Purcari Winery

Suntem mândri că am fost aleși să construim…

Bazin acumulator de apă cu volumul de 10.000 m3- Purcari Winery

Bazin acumulator de apă cu volumul de 10.000 m3- Purcari Winery

Suntem mândri că am fost aleși să construim…

Ești gata să conlucrăm?

Soluțiile propuse de HidroConstruct vin atât în sprijinul
clienților, cât și al societății, deoarece ating obiective
esențiale sustenabile.
Know-how-ul cuprinzător  combinat cu inginerii
experimentați și utilajele specializate, fac ca
HidroConstruct să fie prima opțiune în alegerea unui
client sau partener.

Contactează-ne
Ești gata să conlucrăm?