HidroConstruct

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

March 17, 2024
ionrotaru

by ionrotaru

Proiectul ”Agricultura Competitivă în Moldova”, finanțat de Banca Mondială, anunță o nouă rundă a Programului de granturi post-investiționale destinate managementului durabil al terenurilor. Cererile de finanțare vor fi acceptate în perioada 11 aprilie – 30 iunie 2023.

Producătorii agricoli care au efectuat investiții în echipamente şi utilaje agricole sau în aplicarea de practici ce asigură conservarea și ameliorarea solurilor pot solicita granturi de până la 10000 dolari SUA. Granturile nu vor depăși 30% din valoarea investiției și vor fi acordate prin intermediul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Exemple de investiții eligibile pentru finanțare:

– semănători, tocătoare, stropitoare, combine de recoltare (tehnologii No-Till)

– combinatoare pentru formarea benzilor (tehnologii Strip-Till)

– echipamente și sisteme de irigare

– construcții hidrotehnice de captare a apei

– înființarea/reabilitarea de fâșii paravânt

– ameliorarea prin împădurire a terenurilor degradate

– înierbarea în jurul pomilor în livezi

Lista completă a utilajelor și practicilor eligibile, criteriile de eligibilitate și actele ce urmează a fi prezentate pentru a solicita finanțarea sunt descrise în Manual de alocare a granturilor. De asemenea, puteți adresa întrebări și solicita asistență apelând la numărul de telefon 069303090.

Posted in Uncategorized
Previous
All posts
Next

Write a comment