siguranța investiției tale!

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Descoperă compania noastră
Descoperă compania noastră
Descoperă compania noastră

SOLUȚII HIDROTEHNICE PROFESIONISTE

   Succesul unei companii de construcții depinde de modul de cooperare și implicare cu clienții, de competența și profesionalismul angajaților, de managementul de vârf și califiarea inginerilor, utilajele utilizate și respectarea normativelor din domeniul construcțiilor.

   Facem față cu succes sarcinilor de complexitate diferită, oferim garanții pe termen lung și stăpânim noile tehnologii. Portofoliul nostru include zeci de proiecte finalizate cu succes, cum ar fi iazuri și reparația acestora, bazine de irigație, bazine de acumulare dejecții zootehnice, acoperișuri industriale și locative plane, piscine, terasamente și fundații, gunoiști și defrișări. 

   Ne place ceea ce facem, iar cu fiecare proiect în plus,  învățăm ceva nou.

signature signature

Alexandru Mocanu

Directorul companiei de construții

30 + Ani

Experiență

21 utilaje

Specializate

100 + Obiecte

Finalizate

heading-icon
ce trebuie să faci?

Primii pași

Primii pași
1.

Contactează-ne

Aceasta e prima acțiune care o vei face pentru a lua legătura cu noi și a primi o consultație telefonică.

2.

Ieșirea în teren

Ulterior, un specialist sau mai mulți, vor veni la obiectul Dvs. pentru a vă consulta și a propune cea mai eficiență soluție.

3.

Proiect+ofertă

În dependență de lucrările solicitate, se va face un proiect sau schiță de proiect, se vor cere actele necesare dacă este cazul, și se va face o ofertă comercială.

4.

Demarare lucrări

Dacă totul a decurs în regulă până aici, vine partea cea mai interesantă- demararea lucrărilor propriu-zise în teren. Lăsați grijile pe seama specialiștilor noștri, iar rezultatul va fi peste așteptări.

heading-icon
focusați pe perfecțiune

Valorile companiei

Misiunea noastră

 

    Obiectivul HidroConstruct este de a atinge cele mai înalte standarde în ceea ce privește conștientizarea problemelor de mediu, sănătate și securitate. Soluțiile noastre sunt concepute pentru a reduce la minimum amprenta de carbon, cu întreruperi minime ale traficului în zona șantierelor, gestionând în același timp efectele asupra mediului și societății.

   HidroConstruct a pus întotdeauna un puternic accent pe identificarea nevoilor clientului și pe furnizarea de soluții optime și inovatoare pentru fiecare proiect. Considerăm că obiectivul pentru un rezultat final de succes derivă din înțelegerea nevoilor clientului, oferind experiența noastră și produsele de înaltă calitate, precum și din găsirea soluțiilor optime pentru fiecare proiect.

 Promisiunea noastră

  • Oferirea celei mai eficiente și economice soluții;
  • Reducerea la minimum amprentei de carbon;
  • Să aducem împreună cei mai capabili oameni, cu adevărat pasionați de inginerie și cu dorința de a avea un viitor mai conectat.
focusați pe perfecțiune
focusați pe perfecțiune
focusați pe perfecțiune

Proiectul tău

Începe AICI

Fiecare proiect este diferit, de aceea pentru a veni cu cea mai eficientă soluție cost-rezultat te rugăm să ne contactezi!

Consulting

Recenziile clienților